praktijk geboorte noord-holland bevalling

OVER ONS

Eén boeking en een vast team fotografen tot jouw beschikking: Larissa, Rieneke, Renate en Marjolein. Samen fotografeerden wij al bijna 200 bevallingen! Sinds 2023 hebben we onze ruime ervaring gebundeld en werken wij volgens een uniek concept.
Vergelijkbaar met een verloskundigenpraktijk, boek je bij ons een dienst waarbij de fotografie verzorgd wordt door degene die op dat moment op wacht staat.


Op deze manier is altijd zeker dat de persoon die bij jouw bevalling verschijnt geen onbekende back-up zal zijn, omdat wij door onze samenwerking 100% beschikbaarheid kunnen garanderen.

Fijn idee, toch?


Onze missie is jou voorzien van de mooiste beelden

UNIEK IN NEDERLAND

Altijd iemand beschikbaar


Eén boeking, één team fotografen tot je beschikking. Wij vullen als klein team met elkaar de oproepperiode in. Zo weet jij zeker dat je altijd gegarandeerd een uitgeruste fotograaf aan jouw bevalbed treft. Ook als je baby onverwachts besluit om al (veel) eerder te komen! Bij ons staat er altijd iemand paraat.

Geen onbekende vervangers


Doordat wij samenwerken kunnen wij 100% beschikbaarheid bieden en tref je nooit een onbekende back-up-fotograaf als vervangende fotograaf aan op het moment dat je zult gaan bevallen.
Is de fotograaf ziek?

Zo opgelost! 


Kennismakingsmomenten


We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wie je bij de geboorte zult treffen. Leer ons allemaal kennen, blader door de demo-albums en stel ons al jouw vragen op één van de kennismakingsavonden waar je ons kunt ontmoeten.Iedere fotograaf bij Bevalling in Beeld is in het bezit van een keurmerk voor geboortefotografie van Stichting Keurmerk Geboortefotografie!
Hiermee voldoen wij aan strenge en vastgestelde eisen.

HET TEAM

Larissa larissashootsmemories
Larissa Shootsmemories

33 jaar, partner van René en moeder van Mees, Isa, Gijs☆ en Fem.
Fotograferen is Larissa met de paplepel ingegoten.


'Ik ben mij in geboortefotografie gaan specialiseren, omdat ik zelf heb ervaren hoe geweldig het is om beelden te hebben van je bevalling en de momenten net na de bevalling. Niet alleen omdat het prachtig is om te zien, maar ook omdat het zo goed is voor de verwerking van een van de meest intense ervaringen in iemands leven. En dit gun ik iedere ouder.'

Rieneke Welboren Rien Captures
Rieneke Welboren Riens Captures

26 jaar en woont in Heerhugowaard met haar man, maar is ook vaak op reis als échte zonaanbidder.


'Als ik vertel dat ik bevallingen fotografeer krijg ik vaak de vraag of ik zelf nog wel aan kinderen durf. Nou absoluut! Een bevalling vind ik prachtig! Maar voorlopig nog even van de zijlijn. '

geboortefotograaf Renate van Lith
geboortefotografie amsterdam zaanstad

46 jaar, moeder van twee kinderen, woonachtig in Zaanstad en in 2020 uitgeroepen tot International Birth Photographer of the year! 


'Veel vrouwen kijken angstig terug op hun bevalling, terwijl er ook hele mooie momenten hebben plaatsgevonden. Ik probeer me daarom te focussen op de schoonheid van een geboorte, zoals de ondersteuning die partners bieden, details en liefdevolle emotie. Ik merk dat klanten hierdoor anders en positiever terugkijken op hun bevalervaring.'

Marjolein heemstede haarlem geboortefotografie geboortefotograaf
Marjolein heemstede haarlem geboortefotografie geboortefotograaf

52 jaar, woonplaats Heemstede, moeder van twee jonge jongens en getrouwd met Anniek.


'Als fotograaf ben ik van nature nieuwsgierig en iedere keer weer op zoek naar onderwerpen die me interesseren en intrigeren. En zo ben ik geboortefotograaf geworden. De puurheid van het fotograferen van geboortes en de echte, ongespeelde emoties, de pure liefde, vind ik prachtig om vast te leggen.'

 KEIZERSNEDE

Het is goed om te weten dat we fotografen hebben die welkom zijn op de operatiekamers van diverse ziekenhuizen voor het fotograferen van een (geplande) keizersnede. Dit geldt o.a. voor het ZMC in Zaanstad, het Dijklander ziekenhuis in Hoorn, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, het Meander ziekenhuis in Amersfoort en het st. Antonius ziekenhuis in Utrecht.